Cursusaccommodatie
 
                       
Welkom bij cursusaccommodatie 't Vlinderhöfke

In het Zuid-Limburgse heuvelland ligt een prachtige accommodatie die geschikt is voor velerlei groepsactiviteiten.

U kunt er terecht voor workshops, cursussen bedrijfstrainingen, seminars,vergaderingen, maar ook voor een familiereünie of gezellig weekend.
Onze accommodatie is bovendien zeer geschikt als u uw activiteiten wilt afwisselen met wandelingen in de prachtige natuur van het Zuid-Limburgse heuvelland. Voor uw activiteiten hebben we de beschikking over een mooie, ruime en lichte groepsruimte van 65m² meter. Deze is rustig gelegen en biedt een landelijk uitzicht. Tevens is er een eetkamer met keuken. Het gebouw leent zich uitstekend voor zelfverzorging. Er bestaat echter ook de mogelijkheid dat wij de maaltijden voor u verzorgen. Rond het gebouw zijn diverse zitjes waar u van het zonnige buitenleven kunt genieten.

 

Voor het overnachten hebben we de beschikking over 10 gastenkamers waarvan meer dan de helft met eigen douche en toilet. .De kamers geven u naast een gezonde nachtrust de mogelijkheid om u overdag even terug te trekken, een moment lekker voor u zelf te zijn.De omgeving bestaat uit het prachtige heuvelland van Zuid-Limburg en de belgische Voerstreek met zijn slingerende riviertjes, pittoreske dorpen met gastvrije mensen, abdijen,kastelen,vakwerkhuizen en vele gezellige terrasjes.


Sint Geertruid ligt op slechts enkele kilometers afstand van de stad Maastricht met zijn zuidelijke flair en rijke cultuur en is goed met het openbaar vervoer te bereiken.

       We heten u van harte welkom voor een gastvrij verblijf in

    cursuscentrum ’t Vlinderhöfke.

Cursuscentrum 't Vlinderhöfke - Maria Broderix en Hendrik Regelink
Julianaweg 21, 6265 AH St.Geertruid | T. 043-4081203