Levenskunstenaar

 

Rebirthing - bewust verbonden ademen

 

Ervaar je adem als een wijze leraar.


Algemeen

Bij Rebirthing werken we expliciet met de adem. Je ademhaling als instrument van ontwikkeling. Via onze ademhaling zijn we direkt verbonden met ons onbewuste en met het spirituele. De adem heeft een duidelijke brug functie. Bij Rebirthing brengen we de vrije stroom in ons weer opgang via verbonden ontspannen ademhalen. Het is een intensief proces waarbij ruim een uur lang de in en de uitademing met elkaar verbonden worden. Je ervaart een verruiming van je adem, je hele lichaam wordt levendiger. Je komt in kontakt met gevoelens die buiten je dagelijkse horizon liggen. Je ervaart jezelf op een geheel eigen wijze. Je ontdekt dat al die bewegingen van gevoelens en gedachten er mogen zijn. Wat je ook ervaart, jij als ademer bent er hier en nu. Meer en meer ervaar je de ruimte van je eigen wezen. Steeds meer aspecten van jezelf zijn welkom. Vrij ademen betekent ja-zeggen , ik mag.

                                        Begeleiding


Verbonden ademen is een zeer intensief proces. Daarom is het van voordeel de eerste sessies individueel te doen bij een ervaren rebirther of ademleraar. Hij is vertrouwt met het proces en kan je gericht opweg helpen.

Als je meer ervaring hebt kun je ook in groepen gaan ademen Het ademen in een groep heeft een eigen dynamiek en intensiteit. Er is meer uitwisseling met andere deelnemers maar minder persoonlijke aandacht en coaching.

Een ademsessie wordt altijd begonnen en beëindigd met gesprek zodat de beleving een gerichte context heeft. Zo kun je de ervaringen optimaal integreren en in je dagelijkse leven laten doorwerken.

Praktisch

Een individuele ademsessie duurt meestal ruim 1½ uur. Zie voor verdere informatie bij individuele psychologisch begeleiding.

 

Rebirthing, bewust verbonden ademen,
is een boeiende reis naar je eigen rijkdom en diepte.

 

Hendrik Regelink | T. 043-4081203 | GZ-Psycholoog
Julianaweg 21, 6265 AH St. Geertruid